Våra Covid-19 tester

Vi har sedan Covid-19-pandemin bröt ut varit en av nordens ledande distributörer av Covid-19-tester och har varit först med att introducera flertalet tester på den svenska marknaden. Vi levererar idag snabbtester till de flesta större svenska apoteken och företagshälsovårdsgivarna.

Vi erbjuder för tillfället snabbtester för pågående infektion (antigentester) såväl som för genomgången infektion (antikroppstester), men breddar vår portfölj kontinuerligt. Läs mer om våra produkter nedan.

Drive-In-Testing

Är du i behov av snabb och smidig testning mot pågående eller genomgången Covid-19-infektion?

Nu erbjuder vi snabb och effektiv testning vid vår drive-in-teststation i anslutning till Friends Arena i Solna. Här kan du testa dig för både pågående och genomgången infektion i Covid-19. Om du måste ut och resa kan du även få läkarintyg på resultatet.

Boka testning

Våra Covid-19 tester

Antigentest

Mäter pågående infektion snabbt och effektivt

Ger ett resultat inom 15 minuter vid misstanke om Covid-19 och kan med fördel användas som en extra försiktighetsåtgärd innan du träffar nära och kära.

Läs mer

Antikroppstest

Mäter antikroppar efter genomgången infektion

Testet påvisar förekomsten av antikroppar och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas kapilärt, dvs. via stick i fingret av behörig sjukvårdspersonal.

Läs mer

PCR-test

Mäter pågående infektion med hög tillförlitlighet

Om du tror att du har en pågående infektion i Covid-19 kan ett PCR-test ge dig svaret du söker. Testet skickas till laboratorium för analys och resultat ges inom 36-48 timmar.

Läs mer

Antigentest

Mäter pågående infektion snabbt och effektivt

Ger ett resultat inom 30 minuter vid misstanke om Covid-19 och kan med fördel användas som en extra försiktighetsåtgärd innan du träffar nära och kära.

Läs mer

Antikroppstest

Mäter antikroppar efter genomgången infektion

Testet påvisar förekomsten av antikroppar och kan ge dig svar på frågan om du har haft Covid-19. Testet tas kapilärt, dvs. via stick i fingret av behörig sjukvårdspersonal.

Läs mer

Företag

Vill du testa din personal? Vi erbjuder en smidig helhetslösning för testutförande på arbetsplatser.

Via vår digitala plattform, DigiTrack, och våra mobila sjuksköterskor får ni hjälp med allt från testning av medarbetare, till medicinsk rådgivning och slutligen analys för arbetsgivaren.

Kontakta oss

För patienten

Innan provtagning fyller patienten i information i DigiTrack och får därefter möjlighet att på ett tryggt och säkert sätt närsomhelst, vartsomhelst, få tillgång till det individuella testresultatet.

FAQ

DigiTrack är utformad med hänsyn GDPR och patientdatalagen för att värna om största möjliga integritet för användaren och individen. Vårt mål för är att du som användare av tjänsten ska känna dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter. All känslig persondata krypteras och enbart aggregerad, anonymiserad data presenteras för andra användare av tjänsten. Vår egen behandling av personuppgifter sker i Sverige. Vi använder oss dock av underleverantörer för att leverera våra tjänster. Dessa underleverantörer ligger huvudsakligen inom EU/EES där GDPR gäller, men vi har även underleverantörer i länder utanför EU/EES. När dina personuppgifter överförs till ett land utanför EU/EES säkerställer vi att personuppgifterna fortsätter att vara skyddade och att överföringen sker på ett lagligt sätt enligt EU-kommissionens standardavtalsklausuler för överföring av personuppgifter till land utanför EU/EES med denna mottagare.

Behöver du hjälp med DigiTrack, SymtomTracker eller har andra frågor, tveka inte att kontakta vår support på support@noviral.se

Kostnadsfritt för vårdgivare. Kontakta oss för mer information.

700000+

Distribuerade antigen- & antikroppstester

400+

Svenska företag har använt tester från Noviral

25

Länder har vi sålt till

Ett urval av våra samarbetspartners & kunder

Ett urval av våra samarbetspartners & kunder